United Spaces tar delningsekonomin in i framtiden

C Talk med VD Göran Garberg, United Spaces.

Nu kan United Spaces hyresgäster bli delägare i företaget genom crowd funding plattformen Pepins

United Spaces VD Göran Garberg har en offensiv exitplan med målet att öka omsättningen med minst 40% per år och fyrdubbla investerarnas pengar fram till börsintroduktionen år 2020-2021


Co-working framtidens sätt att arbeta

United Spaces är branschens ledande aktör i Norden inom co-working som kännetecknas med lokaler speciellt utformade för att skapa naturliga mötesplatser i en kreativ miljö för deras 350 kundföretag. De öppna ytorna leder till naturliga möten, samarbeten och affärer mellan hyresgästerna berättar VD Göran Garberg. Verksamheten startades år 2000 och i många stod och stampade men efter sommaren 2016 så fullkomligt exploderade antalet förfrågningar och under 2017 ökade omsättningen med mer än 50 %. Bara i USA växer trenden med över 100 procent per år, enligt Veckans Affär.

En del av internationellt nätverk- välj mellan 200 olika workspaces

Kundföretagen har möjlighet att disponera alla deras kontor i alla städer och det imponerar stort på mig, vilket företag skulle inte vilja ha ett representativt kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö? Nu planeras kontor även i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. United Spaces ingår också i ett internationellt nätverk med 200 workspaces runt om i världen varav de flesta i Europa. Göran Garberg vittnar om att deras kunder är väldigt nöjda och i snitt stannar deras kunder i 3-4 år vilket är längre än branschsnittet för kontorshotell.

Varför valde ni crowd funding?

Tanken med crowd funding var att så många som möjligt skulle få chansen att bli delägare i och det blir extra roligt för dem som redan sitter i våra lokaler.
Vi är övertygande om att detta kommer leda till att kunderna stannar ännu längre hos oss och blir goda ambassadörer för våra lokaler och event. Vi har många talare och det populära lite annorlunda ”Off the Work” som är en tyst och digitalt nedkopplad after work med tre regler för deltagarna; tystnad, offline och respekt.


Mer information

Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corneliapr.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Global Investors VIP.

Läs mer om United Spaces på bolagets hemsida

Comments are closed.