Real Holding satsar på offensiv tillväxt

Deep Talk med Fastighetsförvaltare, Håkan Isaksson, Real Holding.

Real Holding fick i september förra året en ny huvudägare i Gremio Fastigheter. Fastighetsförvaltare Håkan Isaksson berättar i intervjun om det tuffa arbete som genomförts och deras strategi framåt för att nu snabbt kunna växa portföljen med lönsamhet

I Deep-Talk så djupdyker vi i bolagets verksamhet för att ge aktieägarna en bättre bild av det operativa arbetet. I denna intervju så pratar vi med Håkan Isaksson som är fastighetsförvaltare på Real Holding. Han berättar om verksamheten och vilka konkreta åtgärder som gjorts under våren, hur han ser på framtiden och vad vi kan förvänta oss av hösten.


Bolaget

Real Holding är ett fastighetsbolag med inriktning kommersiella fastigheter och fick i september en ny ledning och storägare, Gremio Fastigheter AB, arbetat igenom bolaget med tydligt fokus på att renodla portföljen.

Produkten

Real Holding skall förvalta och förvärva kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lätt industri, lager och logistik.

Potentialen

Real Holding har idag ett fastighetsbestånd på ca 500 miljoner med målet att växa portföljen till 2 miljarder. Målet är att skapa ett lönsamt fastighetsbolag i tillväxt.

Kursen

Bolaget är marknadsnoterade på NGM sedan 2016 och handlas idag runt 0,3 SEK


Mer information

Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corneliapr.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Global Investors VIP.

Läs mer om Real Holding på bolagets hemsida

Comments are closed.